Het gigantische superjacht Lonian

Lonian is een van de meest imposante superjachten die de Nederlandse scheepswerf de Vries van het merk Feadship heeft gemaakt. Ontdek hier wat het superjacht allemaal te bieden heeft. Over alle gadgets en speeltjes kan je een boek schrijven maar hier worden de meest bijzondere features benoemd.

Over Lonian

Lonian is met zijn 87 meter, een van de grootste jachten die Koninklijke de Vries heeft gemaakt. De Vries is net zoals van Lent onderdeel van het superjachten merk Feadship. Ze is in de zomer van 2018 opgeleverd en de bouw van het schip heeft zo’n drie jaar geduurd. Naast dat het schip gigantisch is, beschikt het over een waslijst aan speeltjes en leuke gadgets. Over de beachclub alleen kan je al een heel verhaal schrijven. Het schip is zo groot dat de eigenaar geen eigen kamer heeft maar een compleet eigen dek dat van alle gemakken is voorzien.

Aandrijving

Lonian wordt aangedreven door twee reusachtige motoren ter grootte van een personenauto. Deze motoren produceren 2958 pk per stuk, het totale vermogen komt hiermee op 5916 PK. Ze heeft ook wel aardig wat vermogen nodig om een lengte van 87 meter en een gewicht van 2691 GT in beweging te brengen.

De speeltjes

Lonian is een echte partyboot. Overal zijn gigantische speakers geïnstalleerd met fantastisch geluid. Desondanks kan je nergens de speakers zien. Ze zijn in het design van muren en het plafond verwerkt, knap staaltje werk van de architect. Het installeren van deze speakers heeft enkele maanden geduurd. Daarnaast beschikt ze over een prachtige beachclub. In de beachclub kunnen alle luiken openen, zo lijkt het net of je buiten zit. Door het glazen plafond kijk je vanuit de beachclub zo naar boven het zwembad in, hoe cool? In de Beachclub is ook een jacuzzi te vinden, je kan er lekker relaxen terwijl je voetbal zit te kijken. Wie wil dat nou niet?

Zwembad

Naast dat het jacht twee jacuzzi’s heeft kon een zwembad niet missen. Daarom beschikt ze over een 12 meter groot zwembad op het achterdek. In een van de muren van het zwembad zit een geïntegreerd filmdoek om films te kijken. Ook zijn er in de kasten rondom het zwembad speakers verstopt. Wat drankjes erbij en je kan een poolparty organiseren.
De sportschool
Het laatste hoogtepunt dat benoemt moet worden is de sportschool aan boord. Onder het helikopter platform, het sundeck, is een sportschool te vinden. De eigenaar moet van sporten houden want je kunt er alles vinden wat je nodig hebt. Het mooie van de sportschool is dat het van binnen naar buiten doorloopt. Terwijl je aan het zweten bent kun je genieten van het prachtige uitzicht.

Design

Het exterieur van het schip is uniek. Er zijn maar weinig jachten met dit design en deze kleurencombinatie. Het exterieur is ontworpen door Sinot Exclusive Yacht Design en je kan niet anders zeggen dan dat ze top werk hebben geleverd. Het interieur is ook ontworpen door Sinot in samenwerking met Richard Hallberg Interior Design. Doordat Sinot in zowel het exterieur en het interieur betrokken is loopt de binnenkant van de boot prachtig over in de buitenkant. Bekijk de gallerij voor nog meer foto's van dit mooie jacht!
Specificaties

Nieuwste Berichten

Home

Contact

Copyright 2023 © All rights Reserved. Design by Martijn Smittenaar