Alles over het 111,5 meter lange superjacht Tis

Hier vind je alles over het 111 - meter lange superjacht Tis van de scheepswerf Lürssen uit Duitsland. Het jacht is gloednieuw, gigantisch en beschikt over allerlei leuke gadgets.

Over Tis

Tiss van het Duitse Lürssen is een jacht van 111 meter lang. Het jacht komt uit 2019 en is volledig custom gemaakt. Momenteel staat het te huur voor een slordige 2,2 miljoen euro per week. Het superluxe jacht beschikt over een zwembad, bioscoop, gym, meerdere jacuzzi's, helikopter platform, Spa, en een Beachclub. Kortom hier komt u prima de zomer mee door. Ook kunt u 18 vrienden meenemen die samen 9 kamers moet verdelen. Moe, dat zal u ook niet worden op het schip want er zijn 31 crew-leden aanwezig.

De speeltjes

Naast de gym en andere faciliteiten aan boord zijn er speeltjes genoeg. Het jacht beschikt over twee tenders, twee speedboten en twee jetski's. Kortom en zijn speeltjes genoeg om samen met je vrienden de omgeving te verkennen. Voor wie niet van het water houdt, is er altijd nog de helikopter.

De eigenaar

De eigenaar van dit mooie bootje heet Alexei Fedorychev. En je verwacht het al, deze man komt uit Rusland. Alexei heeft zijn vermogen van 1 miljard verdient als eigenaar van een Oekraïens transportbedrijf. Of Alexei momenteel nog de eigenaar is van Tis, is nog maar de vraag. Geruchten gaan de ronden dat het jacht alweer is verkocht voor een slordige €275.000.000 euro. Helaas is dit bericht nog niet bevestigd.
Specificaties

Nieuwste Berichten

Home

Contact

Copyright 2023 © All rights Reserved. Design by Martijn Smittenaar